Att skapa tillgänglighet för alla borde inte vara svårt. Tänker du på att många av de som ska ta del av din information, dina erbjudanden eller fakta om din verksamhet inte kan läsa eller har svårt att ta till sig skriven information. Kanske behöver du en enkel och kort ljudfil som du kan lägga upp på din webbsida.

Idag vet vi att människor tar till sig information på olika sätt. Vissa måste läsa, andra behöver lyssna och några förstår bäst genom att titta på bilder. Den senaste tiden har jag fokuserat på att erbjuda information som alla kan lyssna på, genom en podcast. Där samtalar jag med företagare inom olika branscher.

Det finns en orsak till varför vi har två öron och bara en mun.

En poddcast (podd) kan användas till en mängd olika sätt att informera på. Det är enkelt och billigt att göra en podd, men det krävs en viss frågeteknik för att få till ett bra samtal. Förvånande nog använder få företag eller offentliga organisationer en möjlighet att lyssna till information på webbsidor. Där har jag en spännande idé som jag gärna talar vidare om, nyfiken? kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta mig